Платформа для продажу квитків на поїзд, автобус та літак

on . Posted in Туризм и отдых

ProizdТаким є сайт Proizd.ua. На порталі можна купити проїзний документ на будь-який вид громадського транспорту. Головними перевагами сайту є оперативний вибір рейсу та зручний спосіб оплати як з ноутбука, так і з мобільного телефону. А для постійного спілкування з постійними клієнтами та новими покупцями існують розсилки електронною поштою. Співробітники фірми постійно повідомляють споживачам про нові опції платформи та бонусну програму.

Чому слід звертатися до цієї фірми?

З кожним роком кількість клієнтів платформи Proizd.ua швидко збільшується. Найчастіше це явище спостерігається перед новорічними канікулами. Якщо цікаві маршрути, що надає Укрзалізниця квитки купити онлайн можна на цьому сайті, можна підібрати оптимальні місця на рейс, контролювати процес оплати послуги та отримати своєчасну консультацію.

Перелік послуг

  • На вказаному сервісі можна підібрати проїзний документ за лічені хвилини.
  • На поїзд – повне перекриття залізничного транспорту «Укрзалізниця».
  • Автобусний транспорт – величезна кількість квитків у європейських країнах.
  • На літак. Єдина структура пошуку за постійними маршрутами.
  • Штрафи порушення правил дорожнього руху.

Додаткові опції порталу

Кабінет виконавця створюється автоматично, як тільки послуга буде сплачена. До речі, сама оплата відбувається дуже швидко за допомогою сервісів Google Pay або Apple Pay. Якщо клієнту буде потрібно, співробітники компанії можуть повернути йому проїзний документ у три кліки. Крім того, пасажири залишають на сайті лише чесні коментарі, а рейтинг поїздів формується відповідно до відгуків відвідувачів. Також є функція спеціальних повідомлень з номером квитка.

Основні правила проїзду

  • Квитки, придбані онлайн, надають право проїзду залізничним транспортом України. На порталі можна купити електронний проїзний або квиток із відкладеним штампом.
  • Доступний спосіб оплати – пластикова картка VISA або MasterCard.
  • Клієнт може взяти з собою у поїздку багаж, маса якого не перевищує 36 кг.
  • Електронний білет необов'язково обмінювати на паперовий. Його треба показати лише перед самою поїздкою.
  • На проїзд дітей існують певні знижки, розмір яких впливає вік дитини. Наприклад, діти віком до 6 років їдуть безплатно.
  • Повернення проїзних документів – це можна зробити у своєму профілі. Як тільки клієнт пройде авторизацію, йому відкриється перелік придбаних квитків. Навпаки, кожного можна натиснути «Повернути квиток». Кошти надходять на рахунок протягом кількох днів.

Постійна технічна підтримка

Співробітники цієї фірми завжди готові відповісти на запитання клієнтів по мобільному номеру та на сайті, якщо їх цікавить інформація про купівлю, використання та зберігання проїзного документа. Торік працівникам платформи вдалося відповісти на 53 000 викликів та близько 20 тис. вхідних повідомлень від багатьох відвідувачів. Техпідтримка працює цілодобово, щоб швидко відповісти на всі питання щодо оформлення замовлення, а також використання та повернення квитків.

Познавательно

В Финляндии самая чистая вода.