Образование в Финляндии, учёба в Финляндии

Вища освіта у Німеччині для українців

on . Posted in Образование в Финляндии

Вища освіта у Німеччині для українцівТривалий час освіта в Європі була недоступною для українців, які мріяли про здобуття престижної професії та про гарантії успішно влаштуватися на європейському континенті на роботу.

Сьогодні ситуація почала змінюватися, і кожен охочий може легко поїхати в одну з європейських держав, щоб обрати для вступу університети Німеччини. Особливо це стане можливим, якщо у вас буде підтримка від освітнього агентства, професіонали якого, дадуть вам потрібні консультації, нададуть практичну допомогу щодо питань виїзду в одну з європейських країн та вступу до університету.

Чому варто вибрати освіту в Німеччині

Освіта в Німеччині має основний плюс в тому, що є варіантність навчальних курсів, тобто ви самі зможете вибрати режим занять і віддати перевагу тим предметам, які вам потрібні, щоб виконати перші доручені проекти. У Німеччині підтримають кожного випускника можливістю будь-коли підійти до університетського викладача, щоб він надав допомогу, коли виконуються перші доручені проекти. Ще одна перевага навчання в цій країні полягає у вартості навчання, яка є набагато доступнішою, ніж, наприклад, ціни на здобуття освіти в одній з країн Північної Америки або Англії.

Дипломи, отримані у Німеччині, вважаються дуже престижними. Тож якщо ви закінчите університет та отримаєте диплом, то ви гарантовано зможете успішно працевлаштуватися у будь-якій державі Європи. Навчаючись у Німеччині, у кожного з вас буде можливість здійснювати поїздки по континенту та всьому світу, оскільки у вас буде німецька студентська віза. Ще один плюс Німеччини як країна для здобуття освіти – величезний вибір популярних спеціальностей. Тут ви точно знайдете спеціальність на свій смак та на свої здібності. Навчаючись у цій країні, ви попрактикуєтеся з німецькою мовою, а після закінчення університету до вас будуть великі шанси залишитися в цій країні, влаштуватися на роботу.

Як влаштований освітній процес

Сьогодні українських абітурієнтів можуть прийняти 400 ВНЗ Німеччини, які поділяються на класичні ВНЗ та ВНЗ прикладних наук. Є тут приватні освітні заклади та державні. Щодо державних університетів, то їх фінансує держбюджет, а студент платитиме лише внесок за семестр. Навчання йде в Німеччині німецькою, також є курси англійською.

У приватних вишах країни за навчання потрібно буде заплатити від шести до семи тисяч євро. Навчання тут може йти рідною мовою студента, при цьому в групах практикують індивідуальний підхід, оскільки кількість студентів невелика.

Система вищої освіти у Німеччині є двоступеневою. На бакалаврат ви можете вступити після першого курсу з будь-яких університетів або після того, як прослухаєте курс спеціальної підготовки. На бакалавра потрібно у Німеччині навчатися 3,5 роки. Щоб вступити до магістратури, доведеться обов'язково пред'явити сертифікат про те, що абітурієнт знає німецьку мову.

Познавательно

Согласно данным организации Tispol, объединяющей дорожные полиции Евросоюза, самые законопослушные автомобилисты живут в Финляндии и Швеции, где было зафиксировано превышение допустимой нормы алкоголя в крови лишь 0,3% водителей.